Αφίσα για τον παιδεραστή καθηγητή της Ασοεε Α.Δράκο

ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΗΣ,ΠΡΥΤΑΝΗΣ ΣΥΓΚΑΛΥΠΤΗΣ

Τις τελευταίες μέρες βρισκόμαστε αντιμέτωποι με μία υπόθεση σκάνδαλο με πρωταγωνιστή τον Αναστάσιο Δράκο, καθηγητή της ΑΣΟΕΕ, η οποία δρομολογείται από το 2017 μέχρι και σήμερα με την πλήρη συγκάλυψη κράτους και πρυτανικών αρχών. Αυτόπτες μάρτυρες καταγγέλλουν τον καθηγητή για παιδεραστία και τοκογλυφία με έδρα την Ρουμανία, καθώς και ότι απρόκλητα έδειξε τα γενετικά του όργανα σε δύο καθηγητές εντός του πανεπιστημιακού χώρου και τους δήλωσε περήφανα ότι όπως και ο φίλος του Ν.Γεωργιάδης είναι και ο ίδιος παιδεραστής.

Eνω έχει ενημερωθεί η Εισαγγελία Πρωτοδικών από τον Ιούνιο του 2021, και έχουν σταλθεί κάμποσες επιστολές σε κυβερνητικά πρόσωπα όπως Γαβρόγλου, Κεραμέως και Συρίγος, ο συγκεκριμένος όχι μόνο συνεχίζει να διορίζεται σε υψηλόβαθμες θέσεις, αλλά μέχρι και σήμερα κινείται ελεύθερα στον χώρο μας και διδάσκει ανενόχλητος. Η υπόθεση αυτή παρέμενε στο σκοτάδι μέχρι την Τρίτη 11/1 όπου ο εν λόγω καθηγητής ξυλοκοπείται μέσα στο αμφιθέατρο της ΑΣΟΕΕ. Μια μέρα μετά γίνεται εισβολή δυνάμεων ΟΠΚΕ μέσα στη σχολή. Τα ένστολα σκουπίδια συλλαμβάνουν 6 φοιτητές, οι οποίοι κατηγορούνται ότι επιχειρούσαν να ξανανοίξουν έναν χώρο στον 2ο όροφο της σχολής τον οποίο η πρυτανεία είχε χτίσει κατά την διάρκεια που η σχολή παρέμενε κλειστή.

Ξεκάθαρες είναι οι προτεραιότητες της κυβέρνησης και των πρυτανικών αρχών αφού τρέχουν να προστατεύσουν έναν κατηγορούμενο για παιδεραστία ενώ ταυτόχρονα σε συνεργασία με την ΕΛΑΣ επιτίθονται και συλλαμβάνουν φοιτητές μέσα στην σχολή. Συνεχίζοντας έτσι την κατασταλτική πολιτική της κυβέρνησης, με σκοπό να αποσιωπήσει οποιαδήποτε φωνή εναντιώνεται στη δική της αφήγηση Εμείς από την μεριά μας στεκόμαστε ενάντια στη σαπίλα κράτους και πρυτανικών αρχών και δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να εκπληρώσουν τα σχέδιά τους για τα πανεπιστήμια που ονειρεύονται.

Αυτοδιαχειριζόμενο Στέκι Ασοεε

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση του email σας δεν θα δημοσιευθεί.